Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal

1. Ce informații colectăm când vizitați site-ul nostru ?

Informatii despre log-ul serverului Web.

Utilizarea informatiilor din log-urile serverului website-ului in scopuri de securitate IT. 

Noi nu colectam si stocam log-urile serverului. 

Informații oferite de programe terțe cum ar fi Cookies

2. Informațiile colectate atunci când ne contactați prin e-mail

Cand ne contactați folosind adresa de e-mail afișată pe website, colectăm numele, numărul de telefon și numărul comenzii dvs dacă este cazul, în scopul de a vă răspunde la întrebări sau plângeri și a le soluționa în cel mai scurt timp. 

3. Informațiile colectate prin intermediul unui formular de contact completat și trimis

În momentul în care dvs completați formularul de contact de pe website-ul nostru și îl trimiteți, noi vom colecta toate câmpurile completate în scopul soluționării cererii sau plangerii dvs într-un timp cât mai scurt.

4. Informațiile colectate prin apel telefonic direct

În momentul în care ne contactați telefonic, noi colectăm numărul dvs de telefon doar dacă situația impune acest lucru, spre exemplu, dacă este nevoie să vă sunăm în legătură cu o informație pe care nu o știm fără a verifica situația unui stoc sau produs. 

5. Dezvăluirea și utilizarea suplimentară a datelor dvs 

Dezvăluirea datelor dvs furnizorilor de servicii cum ar fi Furnizori de servicii de telefonie mobilă, Furnizori de servicii de curierat, Alte tipuri de furnizori. Furnizorii noștrii de servicii sunt localizați în România. Informațiile dvs vor fi partajate cu acești furnizori de servicii strict pentru a vă putea oferi serviciul pe care l-ați solicitate.

6. Securizarea informațiilor dvs

Luăm toate măsurile necesare și posibile ca datele dvs personale să fie ținute în siguranță până în momentul în care dvs solicitați ștergerea lor. Ștergerea datelor personale o puteți solicita la adresa noastră de contact principală: contact@magialuideceneu.ro

7.  Modificări ale politicii noastre de confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a aduce mici modificări ale politicii de confidențialitate a datelor cu obligația de a nu vinde/împărtăși datele dvs personale în scopuri rău voite sau publicitare cu companii străine.