Termeni & Condiții

1. Utilizarea site-ului www.magialuideceneu.ro presupune acceptarea termenilor și condițiilor prezente de către persoanele fizice și/sau juridice, denumiți în continuare clienți/vizitatori.

2.Datele companiei

Denumire firmă: Magia Lui Deceneu SRL

Numărul: J40/11093/04.07.2017

CUI: 37883520

Sediu social: Bucuresti Sectorul 4, Bulevardul DIMITRIE CANTEMIR, Nr.17, Bloc 10, Scara B, Etaj 6, Ap.61

3. Utilizarea site-ului www.magialuideceneu.ro (incluzând vizitarea și cumpărarea produselor) implică acceptarea anumitor termeni și condiții de utilizare. Vizitarea sau cumpărarea produselor de pe site-ul www.magialuideceneu.ro implică în mod automat, acceptarea acestor termeni și condiții. De asemenea, folosirea oricăror alte servicii curente sau viitoare furnizate de Magia Lui Deceneu SRL, implică acceptarea acelorași termeni și condiții. Întregul conținut al site-ului www.magialuideceneu.ro este proprietatea exclusivă a Magia Lui Deceneu SRL conform legilor privind drepturile de proprietate intelectuală. Conținutul prezentului site, inclusiv, dar fără a se limita la logo, reprezentări stilizate, simboluri, imagini, bannere, conținut texte și altele asemenea, sunt proprietatea exclusivă a Magia Lui Deceneu SRL și a partenerilor săi. Este nepermisă copierea, distribuirea, publicarea, modificarea, completarea, utilizarea, expunerea, includerea, legarea, transmiterea, îndepărtarea însemnelor, fotografiilor, imaginilor, bucăților de text, afișarea, vinderea, etc, a conținutului, datelor, informațiilor, fotografiilor sau altor informații găsite pe site, fără permisiunea expresă acordată în scris de către societate.

4.Informații legate de produse și prețurile afișate pe www.magialuideceneu.ro

Prețurile din cadrul site-ului www.magialuideceneu.ro sunt afișate în RON. Prețurile afișate sunt valabile la momentul accesării paginii unde acestea sunt afișate,Magia Lui Deceneu SRL  rezervându-și dreptul de a le modifica oricând, fără niciun preaviz sau notificare.

Prin efectuarea unei comenzi pe acest magazin online vă obligați să plătiți contravaloarea produselor comandate.

În acest sens vă informăm că, în cadrul procedurii de înregistrare a comenzilor dumneavoastră, la plata cu, cardul de credit veți fi redirecționați către site-ul precesatorului nostru de plăți în vederea colectării datelor necesare plății.

5. Contul meu și înregistrarea contului de utilizator:

Pentru a efectua comenzi pe www.magialuideceneu.ro nu este necesară crearea unui cont de utilizator, comenzile putând fi efectuate ca și vizitator. În cazul în care doriți să vă creați un cont de utilizator, acest lucru se va face foarte ușor completând pașii necesari afișați pe site, la secțunea Contul meu. Menționăm că sunteți pe deplin responsabil pentru păstrarea în siguranță a parolei de acces precum și a oricărei informații privind înregistrarea, autentificarea și contul.

Sunteți pe deplin responsabil pentru orice comandă și/sau plată efectuată prin utilizarea site-ului nostru din contul dumneavoastră.

6. Reclamații:

Orice nemulțumire legată de accesarea, utilizarea, înregistrarea pe site-ul nostru, efectuarea unei comenzi, aspecte legate de comanda efectuată și alte asemenea, ne va fi comunicată direct, fie telefonic, la numărul de contact afișat pe site sau prin email la adresa contact@magialuideceneu.ro

7. Modificări aduse site-ului și/sau prezentelor Termeni&Contiții

Magia Lui Deceneu SRL își rezervă dreptul, de a efectua schimbări în orice moment cu privire la conținutul site-ului www.magialuideceneu.ro, politica, termenii și condițiile de utilizare, fără a fi necesară o notificare prealabilă către utilizatori în acest sens, desi vom fi atenți să anunțăm clienții despre aceste modificări. În cazul în care utilizatorul nu este de acord cu aceste Termeni și Condiții, va înceta utilizarea prezentului site, continuarea utilizării site-ului reprezintă acceptarea Termenilor și Condițiilor prezente.