Cum comand ?

1. Alegerea produsului(elor)

Navigarea prin magazinul nostru este foarte ușoară datorită construcției simple și ușor de utilizat de către clienți. Produsele noastre pot fi vizionate/cumpărate direct de pe pagina principală cât și din categoriile din antet-ul website-ului, selectând categoria dorită.

2. Coșul de cumpărături

Odată ce ați identificat produsul dorit, îl puteți adăuga cu ușurință în coșul de cumpărături, coșul putînd fii accesat deasupra produsului sau la începutul paginii principale. Coșul de cumpărături va conține denumirea produsului, prețul, cantitatea și subtotalul comenzii dvs. Aveți posibilitatea să aplicați un vaucher de reducere, în caz că dețineți unul. Pentru a trece la pasul următor și anume completarea datelor de livrare, apăsăm butonul “Continuați spre finalizarea comenzii“.

3. Finalizarea comenzii (Checkout-ul)

În Checkout găsim informațiile de facturare, rezumat comandă, sub-totalul comenzii și totalul care include și livrarea. Aveți posibilitatea să alegeți între Plată la livrare sau Plată utilizând un card de credit. În cazul în care doriți să ne transmiteți informații sau mențiuni speciale legate de comanda dvs, puteți utiliza rubrica din dreapta sus a paginii de Checkout și anume rubrica denumită “Alte informații“.

4. Detalii comandă

Detaliile aferente comenzii dvs le veți găsi în rubrica Contul Meu, care se află pe pagina principală, sus.

5. Anularea comenzii

Ce înseamnă anularea comenzii? Anularea comenzii înseamnă că dvs doriți să nu mai fie procesată și trimisă comanda din varii motive.

Anularea comenzii din diferite motive se poate face în 24h de la plasarea acesteia. O dată ce comanda dvs a fost trimisă și trec cele 24h nu va putea fi anulată, doar returnată. 

Metode de plată

Achitarea produselor se poate face în modurile următoare:

  • Plata Online cu Cardul: se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dvs în condiții de siguranță deplină.
  • Plata Ramburs: se face în momentul în care curierul vă livrează produsul/produsele comandate. Valoarea rambursului va fi aceea comunicată de dvs. în momentul plasării comenzii și va fi trecută pe factura fiscală transmisă pe e-mail.